+36 (1) 365-3496 | info@radiosystems.eu

+36 (1) 365-3496 | info@radiosystems.eu

Szálloda

Szállodákban - mint minden épületen belüli kommunikáció esetén - az 450MHz-es frekvencia tartományban üzemelő adóvevő készülékeket ajánljuk. A megfelelő típus az épület méretének függvénye.

Kisebb, néhány szintes épület esetében a 0.5W teljesítményű pmr sávú adóvevőink is általában megbízható kommunikációt biztosítanak.

Nagyobb, több emeletes épület esetén az UHF sávú készülékeink 4W-os teljesítményére is szükség lehett, míg a 7..8 emeletesnél magasabb illetve mélygarázzsal rendelkező épületkomplexumokban gyakran csak átjátszó állomás kiépítése biztosítja a teljes lefedettséget.

A szükséges adóteljeljesítményű készülék kiválasztása mellett a választásban még fontos szempont, hogy a készülék kényelmesen viselhető és elegáns legyen, rendelkezzen headset csatlakoztatás lehetőségével valamint megfelelő titkosítással a vendégekkel kapcsolatos információk védelmének érdekében.

A megfelelő készülék kiválasztásához bemutató készülékeket biztosítunk, melyekkel még a vásárlás előtt, a helszínen, "élesben" is kipróbálható a rendszer. Kérjük, hogy a bemutató rendszerek ügyében egyeztess kollégáinkkal !


Comparison
Question about the product