PROFESSIONAL TWO-WAY RADIO SYSTEMS

Motorola CLK446 pmr adó vevő
Motorola CLK446 pmr adó vevő
158 EUR excl. VAT

Motorola CLK446 pmr adó vevő

Motorola CLK446 pmr adó vevő
Motorola CLK446 pmr adó vevő
Motorola CLK446 pmr adó vevő
Motorola CLK446 pmr adó vevő
Motorola CLK446 pmr adó vevő

A Motorola Solutions formás CLK446 rádió adóvevője kiválóan illik a profi megjelenéshez és környezethez. Hihetetlenül sokoldalú, könnyű és emellett kényelmes viselet, nem hasonlít egyetlen hordozható rádióra sem, amelyet korábban használtál. A Motorola CLK446 egyszerre ikonikus kialakítású, kiváló teljesítményű és tartós. Karcsú alakjával, különféle audió lehetőségeivel és intuitív ergonómiájával egyszerű de mégis nagy teljesítményű, hatékony eszköz. A dolgozók azonnal tudnak egymásnak segíteni, gyorsan tudnak válaszolni a vevőknek, és az egész vállalaton belül felgyorsítják a szolgáltatást. 

Motorola CLK446 funkciók:

Személyesség és hatékonyság egyben

A Motorola CLK446 egyedi kialakítása a teljesítmény feláldozása nélkül professzionális képet vetít a cégről a vevőnek. A hozzá használható tartozékok széles választékával a készüléket felcsatolhatja egy nyakba vetett zsinórra, felcsíptetheti a zakójára vagy övére, de viselheted kényelmesen a csuklódon vagy a karodon is. A csillogó LED kijelzőn bármilyen megvilágításban jól láthatsz minden fontos állapotjelzőt, például az aktív csatornát, a hangerőt és egyebeket.

Olyan karcsú és könnyű, hogy új értelmet ad az adóvevőnek

Úgy tervezték a mérnökök a Motorola CLK446-ot, hogy mindig kényelmes és sokoldalú legyen. Az antennát beépítették a készülék házába, hogy kisebb és formásabb legyen. Mindössze 98 mm hosszú és 13,5 mm vastag, igazán könnyen hordozható és tartható. De ne gondold, hogy a jó kinézet minden – akár a többi Motorola rádió, ez a készülék is elviseli a mindennapok megpróbáltatásait.

A LED kijelző bármilyen megvilágításnál jól olvasható

A Motrola CLK csillogó LED kijelzőjén egyetlen gombnyomással minden fontosabb állapotjelzőt megtekinthetsz, például az aktív csatornát, a hangerőt, a szkennelési üzemmódot és egyebeket.

A készülék, amely olyan jól működik, mint amilyen jól kinéz

Ezzel a hordozható rádióval a nyüzsgő boltban és a csendes hotelfolyosón egyaránt egyszerű és könnyű a kommunikáció. A Motorola elismert technológiájával a dolgozók zaj és zavarok nélkül hallják egymást. Biztos lehetsz benne, hogy az egész területen tisztán és megbízhatóan halljátok egymást.

Tetszőlegesen viselhető

Válaszd a munkahelyedhez és stílusodhoz legjobban illő tartozékot: csak pattintsd be a nyakba vetett zsinór, karpánt, csuklópánt, övklipsz vagy mágneses klipsz gombját a rádió közepén található aljzatba, és kész. A beépített hangszóróval a felhasználók tisztán hallják az üzeneteket, illetve a diszkrétebb kommunikációhoz használhatnak többféle fülhallgatót, amelyekkel nem zavarnak másokat.

Intuitív kezelőszervek

A könnyen kezelhető hangerőszabályozóval és menübeállító gombokkal a rádió beállításai könnyedén módosíthatók, és a változásokat rögtön láthatod a LED kijelzőn. A nagyméretű adás-vétel kapcsológomb a készülék előlapján található, könnyen megtalálható és kezelhető odanézés nélkül is. Emellett a hangos bemondási funkcióval könnyen navigálhatsz a menüben is, ha nem tudod nézni a kijelzőt.

Motorola CLK446 kulcsfontosságú funkciói:

Megnövelt hatótáv: A Motorola CLK446 7400 négyzetméteren és 6 emeleten át képes kommunikálni. Az aktuális lefedettség a terepviszonyoktól és a környezettől függ.

Hangos bemondás: Hangutasításokkal segíti a navigációt a rádió menüjében.


Automatikus kikapcsolás: Ha két órán át nem észlel forgalmat a készülék, akkor az akkumulátor kímélése érdekében automatikusan kikapcsol.

Hívásjelző hangok: Háromféle hívásjelző hang közül választhatsz.

VOX (hangvezérelt adás-vétel kapcsolás): A kezeid használata nélkül tudsz adásra kapcsolni.

Felhasználói programozó szoftver (CPS): A felhasználói programozó szoftver segítségével egyedi csatorna hangjelzéseket és egyéb funkciókat állíthatsz be.

Hosszú akkumulátor élettartam: Akár 10 órás üzemidőt biztosít 0,5 watt teljesítménynél (a CLK446 PLUS 9 órát nyújt 1 wattnál) 5/5/90 kihasználtság esetén. A tényleges idő a kihasználtság függvényében változhat.

Antibakteriális bevonat: A kemény polikarbonát ház olyan antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek meggátolják a baktériumok és gombák elszaporodását a rádió felületén.

Megbízható és tartós: Kialakítása és tesztelése a 810 C, D, E, F és G jelű katonai szabványok szerint történt, többek között a hőmérsékleti hatások, rezgések, alacsony hőmérséklet és páratartalom tekintetében.

Motorola CLK446 doboz tartalma:

  • 1db CLK446 rádió
  • 1db CLK446 quick start guide
  • 1db CLK446 user manual
  • 1db Fali adapter
  • 1db PMLN7409A egy férőhelyes töltőtalp
  • 1db HKNN4014A LiIon akku 1300 mAh
  • 1db HKLN4529A fejszett
  • 1db PMLN7078A rugós övcsipesz
Warranty
1 év
Extra funkció
kompakt méret
Fast shipping
158 EUR excl. VAT
Opinions
Be the first to review this product!