+36 (1) 365-3496 | info@radiosystems.eu

+36 (1) 365-3496 | info@radiosystems.eu

Wouxun KG-UVD9D PLUS VHF/UHF kézi adóvevő

A Wouxun KG-UV9D PLUS TÖBBSÁVOS ADÓVEVŐ a KG-UV9D továbbfejlesztett változata, melybe új funkciók kerületek: háttérvilágítás bekapcsolása és készenléte, jelzőfény, ismétlés beállítása, hangszóró átjátszó üzemmódban, PTT átjátszó üzemmódban, ismétlés tartási ideje.   

Élvezd a több sáv kínálta izgalmakat a Wouxun KG-UV9D PLUS készülékkel, mely egyedülálló funkciója, hogy alkalmas a repülősáv vételére! Ez a többféle modulációval működő adóvevő a kétsávos adójával, 7 sávos vétellel, a többfunkciós működés számos funkciójával olyan lehetőségeket kínál, amelyek egy tipikus kétsávos kézi rádiótól nem szokványosak!

A Wouxun KG-UV9D PLUS  az URH sávban 5 Watt, az UHF sávban 4 Watt teljesítményt nyújt. Derekas számú, 999 programozható memória-csatornával rendelkezik, amelyeknél QT/DQT kódolás és dekódolás, DTMF kódolás/dekódolás és 2,5kHz / 5 kHz / 6,25kHz / 10kHz / 12,5kHz / 25kHz / 50kHz / 100kHz széles/keskeny sávszélesség állítható be.

Kétsávos adás:

144-146 MHz VHF (NBFM adás)

30-440 MHz UHF (NBFM adás)

PMR sávon való adáshoz szükséges a rádióhoz frekvencia kiterjesztést is igényelni!

7 sávos vétel:

76-108 MHz (FM műsorszóró)

108-136 MHz (AM vevő, repsáv)

136-180 MHz (FM vevő)

230-250 MHz (FM vevő)

350-400 MHz (FM vevő)

400-512 MHz (FM vevő)

700-985 MHz (FM vevő)

Funkciók:

A Wouxun KG-UV9D PLUS egy tökéletes rádió, ha fokozni szeretnéd a rádiózás nyújtotta élményeket! Valóban két sávot képes egyszerre venni, így ugyanazon, vagy két különböző sávon egyszerre két jelet hallgathatsz. Akár adhatsz is az egyik sávon, miközben a másik sávon veszel! A Wouxun KG-UV9D PLUS egyszerre képes több szkennelésre is. Az elsőbbségi szkennelés és csatorna csoportok szkennelése már megszokott funkció, de a CTCSS/DCS szkennelés ezen felüli. A Wouxun KG-UV9D PLUS igazán izgalmas szkennelési funkciót nyújt, két vevőjével a rádió egyszerre két sávot képes szkennelni. 

Ne feledkezzünk meg a nagy kijelzőről sem. Először a népszerű Wouxun KG-UV8D készüléknél alkalmazták a nagyméretű, színes kijelzőt, amely a Wouxun KG-UV9D-nek is része, de néhány fontos fejlesztéssel bővült. Természetesen még mindig rengeteg hely van a többfunkciós rádió adatainak megjelenítésére. Ezeket a két sávról egyszerre láthatod. A képernyő is szabályozható, fényerejét öt fokozatban állíthatod. Válaszd a legkényelmesebb beállítást, és ugyanakkor szükség szerint takarékoskodj az akkumulátorral is! A Wouxun KG-UV9D PLUS készülékkel a kezedben te irányítasz! 

Az irányításról szólva, említsük meg a lezárás üzemmódot. Kiválaszthatod, hogy csak a billentyűzetet, a billentyűzetet és a kódolókat, a billentyűzetet és a PTT gombot, vagy valamennyit le kívánod zárni.

A Wouxun KG-UV9D PLUS számos egyéb funkcióval is rendelkezik, amelyek igazán sokoldalúvá teszik. A rádióhoz tartozik a három programozható gomb az oldalán, adási lehetőség a segéd-frekvencián, csatornák nevének megadása és szerkesztése, hívó azonosítójának megjelenítése, 76-108 MHz-es FM rádióvevő, SOS funkció, távvezérlő riasztó, egyhangos impulzusadó, fordított frekvencia, alacsony tápfeszültség jelzése, a szabad kezeket biztosító VOX (hangvezérelt adás-vétel kapcsolás) valamint a nagy fényerejű zseblámpa.  És akárcsak a KG-UV8D, a KG-UV9D is rendelkezik stopperórával! 

A Wouxun KG-UV9D PLUS készüléket egy 7,4 voltos 2000 mAh-s (14,8 Wh) újratölthető lítiumion akkumulátorral, övklipsszel, antennával, csuklószíjjal, asztali töltővel, hálózati kábellel, kezelési utasítással és a Wouxun egy éves garanciájával vásárolhatod meg. 

A Wouxun KG-UV9D PLUS jellemzői:

A Wouxun KG-UV9D PLUS tartozékai:

 • Wouxun KG-UV9D adó-vevő készülék
 • Lítiumion akkumulátor
 • Többsávos, nagy nyereségű antenna
 • Két sávos tömzsi antenna
 • HEO-001 fejszett
 • PCO-001 programozó kábel
 • Antenna adapter
 • Övklipsz
 • Csuklószíj
 • Töltőtalp
 • Hálózati tápegység   
 • Kezelési utasítás

A Wouxun KG-UV9D PLUS további jellemzői:

 • Méretek: 124,5 × 61,49 × 33,88 mm
 • Tömeg: 490g
 • Antenna csatlakozó típusa: SMA aljzat (standard)

 Az amatőr adó-vevők gyári alapbeállítása nem terjed ki az amatőr sávokon kívüli adásra.

113 EUR excl. VAT
Comparison
Question about the product