+36 (1) 365-3496 | info@radiosystems.eu

+36 (1) 365-3496 | info@radiosystems.eu

Aaronia AARTOS Drone / UAV védelmi rendszer

Német partnercégünk az Aaronia AG a rádiófrekvenciás spektrum analizátor illetve spektrum monitoring rendszerek vezető gyártója. Nevükhöz fűződik az első valósidejű kézi spektrum analizátor megalkotása valamint a 4 éves fejlesztési munkájuk eredményeként nemrégiben bemutatott AARTOS DDS drone illetve UAV berepülés (elő)jelző és védelmi rendszer.

A mikro illetve mini méretű UAV -ok egyre csökkenő vételáruknak, valamint hozzáférhetőségüknek "köszönhetően" egyre nagyobb potenciális veszélyforrást jelentenek a nemzetbiztonságra. Elég csak visszaidézni az elmúlt időszak média híreit, kezdve Obama elnök gépkocsi kíséretét veszélyesen megközelítő drone-ra valamint a londoni Gatwick repülőteret napokra megbénítő repülőeszközökre.

Aaronia Drone Detektor - bárhol használható

A gyártó drone védelmi rendszere bárhol felállítható, tipikus felhasználási területei a határvédelem, a kiemelt rendezvények illetve fokozottan védett objektumok biztosítása.

A rendszer felépítése

Az Aaronia AARTOS védelmi rendszer egy IsoLOG 3D antennából, a hozzá kapcsolódó XFR V5 PRO valósidejű spektrum analizátorból és Command Centerből valamint egy speciális plug-in kiterjesztéssel rendelkező RTSA Suite szoftvercsomagból áll. A rendszerelemek lehetővé teszik a folyamatos 24/7 rádióspektrum monitorozást valamint adat tárolást és a felhasználás helyszínéhez és igényeihez igazodó kiépítést.

49 315 EUR excl. VAT
Not available for purchase!
Comparison
Question about the product